Галерија на слики

Презентација на проектот „Партнерство Јустиција: Враќање на довербата на граѓаните“

Во ЕУ инфо центарот во Скопје беше промовиран проектот за зајакнување на граѓанското општество за ефикасни реформи во правосудството.

Датум:

01.02.2019

Галерии